Doamna General maior  medic Conferenţiar universitar dr. Florentina Ioniţa-Radu a participat, în calitate de speaker, la cea de-a opta editie a ZF Health&Pharma Summit’ 19, eveniment care reuneşte timp de două zile cei mai mari jucători din domeniul sănătăţii, de la autorităţi, medici, reprezentanţi ai spitalelor private şi publice, reprezentanţi ai companiilor farmaceutice şi ai pacienţilor.

Panelul I -“Piaţa serviciilor medicale publice şi private. De acum începe bătălia pentru calitate”, a adus în atenţia auditoriului mai multe subiecte de dezbatere, dintre care menționăm: ce s-a schimbat în domeniul sănătăţii în ultimul an şi cum poate avea pacientul un acces mai rapid la serviciile medicale?; care sunt provocările la care sistemul sanitar trebuie să facă faţă?; investiţiile în zonele de nişă în lupta pentru consolidare şi pacienţi; care sunt criteriile pentru achiziţiile din piaţă; care sunt zonele cu potenţial din ţară şi din străinătate şi cum se vede, din perspectiva profesioniştilor, evoluţia numărului de medici în sistemul public şi privat de sănătate.

MG_9851

Picture 1 of 59

Foto: Daniel Iancu

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support