Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC), alături de Direcţia medicală a Ministerului Apărării Naţionale şi alte instituţii de profil din reţeaua de sănătate a apărării, ordine publică, siguranţă naţională şi a autorităţii judecătoreşti şi-a omagiat înaintaşii printr-o serie de activităţi, cu relevanţă pentru importanţa istorică a evenimentului, manifestări la care au  participat reprezentanţi din conducerea Ministerului Apărării Naţionale, din mediul academic, dar şi cadre militare în activitate, în rezervă şi în retragere.

Seria de manifestări omagiale a debutat la momântul Generalului de divizie medic dr. Carol Davila unde a fost adus un pios omagiu celui care este părintele medicinei româneşti, moment urmat de un ceremonial religios şi depunere de coroane.

Ulterior, în Amfiteatrul din Ambulatoriul SUUMC, a avut loc un al moment festiv, marcat prin alocuţiuni, conferirea Emblemei de Onoare a Medicinei Militare şi avansări în grad.

2019-08-21-09-10-54

Picture 1 of 249

Foto: Daniel Iancu

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support