Ediția din anul 2013

În perioada 26-28 septembrie 2013, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC)/ Clinica de Medicină Internă şi Gastroenterologie, în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie, Asociaţia Română pentru Patologia Pancreatică şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” au organizat Cursul și Workshop-ul internaţional de patologie pancreatică Rolul practic al ecoendoscopiei, evenimente aflate la prima și, respectiv cea de-a II ediție.

Manifestarea ştiinţifică a beneficiat de prezenţa, în calitate de lectori, a unor reprezentanţi de marcă ai mediului medical şi academic, din ţară şi din străinatate.

Pentru a corespunde cerinţelor auditoriului specializat, organizatorii au conceput un program dinamic, în care conferinţele vor alterna cu demonstraţiile în direct.

Suportul de telecomunicaţii necesar pentru operaţionalizarea demonstaţiilor practice de tip tele-medicină va fi asigurat de Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii, din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Prin accesarea adresei web: http://workshop-pancreas.ro se pot obţine informaţii suplimentare legate de organizarea şi desfăşurarea manifestării ştiinţifice.

Aspecte foto de la eveniment: