ANUNT
CU REZULTATELE FINALE ALE CONCURSULUI
organizat pentru ocuparea postului vacant de

                REFERENT DE SPECIALITATE DEBUTANT (STUDII SUPERIOARE), Biroul achiziţii medicamente, materiale sanitare şi reactivi, secţia achiziţii produse farmaceutice şi aparatura medicală, Serviciul achiziţii 

Nr.
crt.
Numele şi prenumele Punctaj
proba scrisă
Punctaj interviu Punctaj final al concursului
(media aritmetica a celor două probe)
Admis sau respins
1.         ŞERBAN ALEXANDRU-GEORGE 82 100 91,00 Admis
2.         GHERGHINESCU CORINA 79 100 89,50 Respins
3.         ILIE ANA-MARIA 63 100 81,50 Respins

Candidatul declarat admis la concursul de ocupare a postului vacant de REFERENT DE SPECIALITATE DEBUTANT se va prezenta la Biroul personal civil al S.U.U.M.C. în data de 12.08.2019, ora 10.00.

Candidatul declarat admis la concursul de ocupare a unui post vacant este obligat să se prezinte la post în termen de maximum 15 zile calendaristice de la data afişării.

În urma formulării unei cereri scrise şi temeinic motivate, candidatul declarat <<admis>> la concurs poate solicita, în termen de 3 zile lucrătoare de la afişarea rezultatului concursului, un termen ulterior de prezentare la post, care nu poate depăşi 20 de zile lucrătoare de la data afişării rezultatului concursului.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support